VINTERFERIE CAMP

(Påmelding nederst)

Fra mandag 6.mars til fredag 10.mars blir det camp i Gyllenborghallen for alle mellom 3.klasse og 3.vgs! Kenneth Webb har i mange år drevet store camper i USA, og har nå lyst å kjøre camp for Nord Norges barn og ungdom. Med trenere som Sergio Belena, Petar Radojicic, Billy McDonald, Cole Long og Kenneth Webb er vi sikre på at denne campen blir storslagen!

Campen vil være delt opp i 2 grupper, den første gruppen vil være for dere mellom 3.klasse og 6.klasse. Dette vil foregå fra 10.00-12.00 i Gyllenborghallen. (Det vil bli en liten snack pause)

Her vil fokuset ligge på å lære seg, eller bedre sine, grunnleggende basketballskills, samtidig som man har det gøy sammen. Det vil være mye lek, mye spill og en del konkuranser. Campen vil bestå mye av stasjonsarbeid, men også mye av samspill i forskjellige øvelser og spillsituasjoner.

Campen for de eldre (7.klasse-3.vgs) vil ha fokus på skills, samspill og turneringer.

Denne vil foregå fra 12.30-15.00 i Gyllenborghallen. Her vil det gå mye i stasjonsarbeid, men også veldig mye i spill. Man vil få sjansen til å lære dritkule moves av importspillerne til Tromsø Storm, og man vil forbedre forsvaret sitt og skyteteknikken sin med Kenneth Webb og Sergio Belena. Campen vil også bygges opp etterhvert som dagene går, så for dere som skal være alle 5 dagene vil dere nok merke at dere utvikler dere godt som spillere!

Det vil bli en 1v1 turnering, og en 3v3 turnering i løpet av uken, samt masse spill og øvelser og konkuranser ellers!

Begge campene vil koste 500kr, uavhengig av hvor mange dager man kan delta. Disse overføres til klubbens kontonummer: 4750 24 96634

Dersom det er spørsmål rundt betaling, kan basket@stormungdom.no kontaktes.

Om det skulle være noen yngre som ønsker å heller delta på campen for 7.klasse og opp, hvor nivået nok er litt høyere og øvelsene litt mer krevende, så kan en sende mail til basket@stormungdom.no , også fikser vi nok det:)

Både campen for de yngre og campen for de eldre vil passe for folk av alle nivåer, og det vil bli muligheter både for dem som ønsker å spille basketball for gøy, men også for dem som ønsker å bli så god de overhode kan.

Hvis dere har andre spørsmål, er det bare å kontakte basket@stormungdom.no også skal vi gjøre vårt beste for å komme med gode svar!

PÅMELDING FOR VINTERCAMP (3.klasse-6.klasse):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqORBnTuVa1eZpilfh7quxoFPWv9_CaYJCRu7HhM-4qHfb1g/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

PÅMELDING FOR VINTERCAMP (7.klasse-3.vgs)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGVwt8qWy2oN8xTW4_6g0AjRQM7PW6jC3kGJ7BlUtMKoe9zw/viewform