U19G på kamphelg i Region Øst

Første helga i november dro U19G nedover til Oslo for å spille kamper, i oktober var de nede på første helga og tapte fire av fire mulige kamper. Denne helgen skulle vi ta søringen med Storm. Jeg var så heldig å være med som reiseleder for denne gjengen, som begynner å bli et lag. 01 og 02 har i mange år kjempet med nebb og klør i kamper mot hverandre, og nå skal de jobbe sammen.

Lørdag morgen startet med T-bane tur opp til F21 på Helsfyr, der skulle det spilles to kamper. Så hele dagen skulle tilbringes i hallen, og få inn lagånd. Første kamp var mot Oppsahl Phanters som har startet sesongen med 3 seiere og 2 tap. De er kjent for å ha høyde og atletiske spillere. Dette skulle by på en utfordring for TSU som jevnt over er mer kjent for sine skills enn sin høyde. Det ble en spennende kamp, med mye fart og stressende spill. Det var mye kurv ut på begge lag som førte til at det laget med mest flaks vant og det var TSU som knepent vant med 4 poeng. Det var velfortjent etter mye kjemping. 

Kamp nummer to på lørdag var mot ÅS, de hadde 1 seier og 3 tap med seg inn. TSU gutta undervurderte de, og spilte generelt dårlig basket men i tredje periode senket de kampen og fikk en 10 poengsseier til slutt.

Dette medførte at TSU gutta fikk trua på seg selv, og så at de kunne spille som et lag.

På søndag startet dagen med å dra opp til Ørakerhallen der de møtte Ullern på hjemmebane. Ullern hadde spilt en kamp tidliger og tapt den mot Sandvika som egentlig ikke sa gutta noe før kamp siden Sandvika troner øverst på tabellen. Ullern skulle vise seg å være et lag som kjempet fra første stund, men ble også senket i tredje periode. De er ledet av en talentfull spiller som var på landslaget i fjor, resten  av laget er passelig gode og dermed et flott bredde lag å spille mot.

Etter kampen ble det litt avslapping før turen gikk til Persbråten vgs der gutta skulle møte coach Webb, som var høydepunktet på denne helga. Coach webb og laget hadde 2 seire og 6 tap før møtet med TSU gutta. Dette skulle vise seg å være et interessant lag, med varierte spillerprestasjoner men et godt utgangspunkt. Jeg var så heldig å sitte i sekreteriatet og fikk høre coach Webb sine instrukser til asker guttene, han kjenner TSU gutta så han hadde et fortrinn som dessverre gutta hans ikke utnyttet.

Nå var TSU gutta ekstremt fornøyd med fire seire med seg hjem, og en ny mestringsfølelse. Så nå er det bare å glede seg for alle lag i sør, gutta kommer igjen i januar.

GO STORM!