TROMSØLIGA kampoppsett og lag

Da er vi klare for verdens første TROMSØLIGA! Dette er et nytt konsept Stefan, Lea og Coach Webb har satt i gang, og planen er at dette skal generere mye mer basketaktivitet i Tromsø og på sikt resultere i jevnere matching. Vi skal denne helgen kjøre et pilotprosjekt med 2010, 2009, 2008 og 2007 kullet for å se litt hvordan det går, også håper vi å kunne gjenta dette med mange flere av medlemmene flere ganger ila året.

Spillerne er satt på lag etter hvor de bor, og vi har dermed endt opp med fem U14/15 lag og fem U16/17 lag. Alle lag vil få spille minst 2 kamper ila helgen, også håper vi mange spillere, venner og familier kommer og ser på! Alle kampene spilles på STORM parketten i Tromsøhallen, som nok er den fineste basketballparketten i Norge. Det vil være tribuner rundt, og masse plass for tilskuere. Stefan har engasjert alle hans elever på basketlinjen på Tromsdalen i sekreteriat, som dommere og som trenere. Så dette blir en skikkelig klubbhelg! STORM elitelaget spiller også sesongens første kamper denne helgen, så vi håper at mange blir igjen før/etter sin kamp og ser STORM prøve å vinne over Oppsal Panthers!

Før vi poster kampoppsettet og lagene vil vi bare få takke alt engasjementet som dukket opp i foreldregruppene når vi spurte om hjelp til legging og opptaking av parketten! Det er ikke så mange andre steder i landet man må rydde ned og vekk gulvet man spiller på, men det er kjempekjekt å se så mange engasjerte foreldre! For mange spillere blir dette deres første ordentlige kamp på en slik arena. Takk til alle som sa de kunne bidra! Lea vil sende ut beskjed om hvem som trengs, fordi det var faktisk litt for mange som sa ja:) Behold gjerne engasjementet til andre ting, denne klubben går mye bedre hvis flinke foreldre engasjerer seg!

Kampene vil spilles med 2 dommere, og sekreteriat. Det vil spilles 4×8 min effektiv (det vil si tid som stopper) tid. Lagene består av 5-9 pers så det vil bli mye spilletid for hver enkelt. Alle som har drakt møter i den. Hvis noen mangler drakt, ta kontakt med Lea på 95550525 eller på SPOND. Møt opp 30 min før kampstart. Coachene vil bestå av Tromsdalen elever.

Under følger lagene. Noen av lagene har fått låne noen 06 spillere da de manglet litt folk.

Ved spørsmål. Ta kontakt med Lea.

Vi gleder oss! Håper dere også gjør det!