Trenere sesongen 2022/2023

Det er sommer i nord, men vi gleder oss allerede til høsten og en ny sesong med masse basket!

Det er derfor ekstra hyggelig å ha signert kontrakt med 2 dyktige og erfarne trenere som blir sentrale i klubben kommende sesong. 

Vi er svært glade for at Stefan Petersson har takket ja til en tredje sesong i Tromsø Storm Ungdom. Han jobber i tillegg som baskettrener på basketlinja ved Tromsdalen VGS, en flott kombinasjon. Stefan har ut over å være en svært erfaren trener, mange spennende ideer til hvordan vi gjør basket større her nord. 

Så har vi signert kontrakt med Kenneth Webb. Et kjent navn for mange da han tidligere har vært trener for herrelaget i Tromsø, over mange år. Når Kenneth nå kommer tilbake til Tromsø er han motivert til å jobbe full tid med barn og ungdom i Tromsø Storm Ungdom, og være med å bygge klubben vår som er i full vekst. Kenneth har mange års erfaring fra USA og Europa, og også han har mye kunnskap som skal komme spillere, Sportslig Utvalg og Styret til gode.

Unge og driftige Lea Brandstadmoen hadde forrige sesong flest spillere på sine G13 og G14 lag, og i tillegg en 20-40 % adm. stilling i klubben. Vi håper Lea blir med oss videre – og sammen med de 2 hovedtrenerne skal vi kunne sy sammen differensierte og gode treningstilbud til alle jentene og guttene våre.

Disse trenerne skal også få utvikle mange av våre unge trenere og assistent trenere videre. Vi har lenge ønsket å ha tid og ressurser til å utvikle trenere til skolelag og de unge trenerne til flere av ungdomslagene i større grad.

Så med disse 2 hovedtrenerne, Lea og alle våre dyktige unge trenere, assistent trenere, trenere for skolelag håper vi å gi hovedpersonene – spillerne våre – et godt tilbud. Vi skal ha gode og artige treninger, utvikle enda bedre lag og skillstreninger. Både til de som vil spille for å ha det gøy, og utvikle seg underveis, og til de som satser mot region Øst og mot nasjonalt nivå. Og så ønsker vi oss flere lag og klubber her nord – for en større Region Nord.

Nå jobbes det frem mot høsten med å få treningstider på plass. Legge en kabal for at alle skal kunne få gode treningstilbud. Det er ikke lett å få til, men mye blir klart til høsten, så pleier det å justeres litt underveis dersom vi klarer å få mere tid.

Så ønsker vi videre alle en flott sommer, og kommer med mer informasjon mot sesongstart i midten av august!