Trenere for BASKET AKADEMIET 2022

Endelig er vi klare for å presentere trenerne og hjelpetrenerne for Basket Akademiet 2022! Vi er stolte av årets trenerstab og er helt sikre på at deltakerne på campen vil få stort utbytte av både deres sportslige kunnskap og inspirasjon.

Hani Issalhi 37 år, spilt basket på toppnivå i 20 år. Har spilt for klubbene Ammerud, Asker Aliens, Tromsø storm, og IRT Tanger (Marokko).  Hani har vunnet kongepokalen, tapt flere sluttspillfinaler, vunnet flere seriegull, og kåret til årets mest fremgangsrike spiller i 2006. Innehar trener 2 kurs, og har masse erfaring med å trene barn og unge. Motto: «Enten så lykkes vi eller så lærer vi».

Hani Issalhi 37 år, spilt basket på toppnivå i 20 år. Har spilt for klubbene Ammerud, Asker Aliens, Tromsø storm, og IRT Tanger (Marokko).  Hani har vunnet kongepokalen, tapt flere sluttspillfinaler, vunnet flere seriegull, og kåret til årets mest fremgangsrike spiller i 2006. Innehar trener 2 kurs, og har masse erfaring med å trene barn og unge. Motto: «Enten så lykkes vi eller så lærer vi».

Oda Austheim 38 år, spilt basket på toppnivå i 20 år. Har spilt for Harstad, Ullern, og Tromsø. Oda har to NM gull. Har flere års landslagserfaring, og vært med på og tatt sølv i nordisk mesterskap. Innehar trenerkurs, og har masse erfaring fra å trene barn og unge. Motto: «Practice like you never won. Play like you never lost»

Simen Samuelsen 28 år, spilt for Tromsø storm, Varden, TSI, og Cimmarron memorial highschool. Representerte Norge på kalottlaget, og i student EM i Porto i 3×3. Simen har vunnet andre divisjon region nord, første divisjon region nord og student NM i 3×3. Masse erfaring med barn og unge, og er rett rundt hjørnet for å bli ferdig med trener 2 kurset. Motto: «Hard work beats talent when talent doesnt work hard»

Marcus Wynn 27 år, spilt basket siden han var ti år. Spilt high school og  college i USA, spilt over 10 år for Tromsø storm. Har trener en kurset, og har erfaring med trening av ungdomslag. Motto: « Sørg for at du alltid har en fin dag, Ditt ansvar.»

Juozas Imenickas 24 år, spilt for Tromsø storm, Varden, og TSI. Juozas har vunnet første og andre divisjon i region nord, og samtlige aldersbestemte turneringer. Motto: «you miss 100% of the shots you dont take»

Martin Sørensen 18 år, og kommer fra Tromsø storm ungdom sin avdeling. Har spilt basket i 7 år, vært trener på basketakademiet tidligere, og går treningslære på Tromsdalen videregående skole. Motto: «Viljen til å vinne er ikke like viktig som viljen til å forberede seg til å vinne»

Ikke nøl med å sende mail til basket@stormungdom.no ved spørsmål angående campen/påmelding.

(Program for campen kommer snarest)