Stakkevollan har 3 lag!

Det er alltid vårt mål å ha tilbud for alle aldere på skolene vi er på, og på Stakkevollan har vi det! Vi har vårt gode gamle U10 lag hvor enkelte har holdt på i 2 år med basketball, og enkelte er ganske nye. Her har vi mange jentespillere, men også et par gutter! Germaine, som har sin datter på laget, gjør en kjempebra jobb som trener her! Hvis du har en 3. eller 4.klassing som har lyst å prøve basketball er dere hjertelig velkommen til Stakkevollanhallen på søndager fra 17.00-18.00.

Vi har også et nyoppstartet U8 lag, for 1. og 2.klassinger. Disse trener på tirsdager i Stakkevollan hallen fra 18.00-19.00. Ta kontakt med Germain på tlf. 46633772 hvis dere er intressert i å prøve!

Denne sesongen trykker vi også til med et U12 lag for 5. og 6.klassinger! Her er Precious trener, og han gleder seg til å begynne. Ta kontakt med Lea på tlf. 95550525 dersom dere er intressert i å prøve!

Alle skolelagene våre spiller i en serie som heter BedSys, hvor vi har 5 turneringer ila året. Vi avslutter også med en SUPER BedSys hvor det spilles med resultat og plassering! Stakkevollan U10 har vært med på dette mange ganger før, og stiller alltid med blide og flinke spillere!

Vi inviterer alle i Stakkevollan området (eller som ønsker å spille der selvom de bor et annet sted) til å bli med i basketfamilien vår🏀💪🏽