Prestvannet har nå også U10 lag!

På Prestvannet har det over mange år vært stor interesse for basketball, og vi har et strålende U12 lag som ledes av foreldretrener Kim! Han har hatt stor suksess med sine spillere og de samarbeider nå også litt med Workinnmarka U12 om treningskamper.

Vi har fått mange etterspørsler fra foreldre med yngre spillere på Prestvannet, og kan nå meddele at vi har fått igang et U10 lag🏀 GU19 spiller Ørn Sørly skal være trener her, og han gleder seg til å jobbe med basketglade barn!

U10 laget har første trening nå på fredag (13.oktober) og vi ønsker alle 3. og 4.klassinger som har lyst å prøve basketball velkommen til dette! Treningen er fra 17.00-18.00 på Prestvannet skole. Dersom noen har spørsmål, kontakt basket@basketstormungdom.no

Vi fryder oss over å få så mange meldinger fra foreldre som har barn som vil spille basketball, og det er tydelig at basketinteressen i byen er på vei opp!

Dersom du bor et annet sted enn Prestvannet, se listen vår over skolelag og finn det stedet og den tiden som passer deg best! Dersom du har spørsmål rundt finansiering av basketball, se vår «Praktisk info» side på hjemmesiden. På hjemmesiden ligger det også informasjon om vårt Inkluderingsfond, hvor man kan søke om dekket treningsavgift. Vi har stort fokus på å være en unkluderende klubb, og ønsker ikke at noen skal la være å spille basket fordi de ikke kan finansiere det.

Det er også helt OK å komme på et par treninger før man bestemmer seg for å bli medlem, men idet man blir medlem vil man få en ball av klubben🏀⛹️‍♂️⛹️‍♀️