OFF SEASON

Nå har sesongen beveget seg inn i det man kaller off season, hvor grunnarbeidet for neste sesong skal legges💪🏽 Det har da blitt laget et alternativt treningssystem hvor det skal være mer skillsbaserte treninger. Det vil også være mulighet for langt mer fritt spill, da vi fristiller mye halltid i Tromsøhallen⛹️‍♂️ De nye treningstidene gjelder ungdomslagene, og skolelagene fortsetter med samme treningstider som før.

Tromsøhallen vil være disponibel for åpen hall hver tirsdag og torsdag fra 18:00-21:00 (med unntak av helligdager). Her er alle over 12 år velkommen🏀 Det vil være en eldre hallvakt til stede.

Det vil også bli laget et rulleringssystem hvor det hver tirsdag og torsdag fra 16:30-18:00 spilles en treningskamp mellom to lag🏆 Disse kampene vil dukke opp i SPOND.

De nye treningstidene vil også fremkomme i SPOND gruppene.

Vi inviterer også alle jentespillere til felles trening for jenter på Sommerlyst hver torsdag fra 19:00-21:00 (med mulighet for å gå kl20:00 dersom man må). Her vil det fokuseres på skills, skyting og gøye konkurranser. Disse øktene vil bli ledet av Lea⛹️‍♀️

Ellers håper vi alle bruker de snart snøfrie utebanene i byen og får spilt så mye street basket som mulig💪🏽☀️ Ikke glem å øve på 3×3, da 3×3 TOUR snart kommer til Tromsø! (Mer info kommer snarlig)