KICK OFF 2022

Lørdag 22.oktober kl13.00-15.00 arrangerer klubben en kick off for årets basketsesong!🏀

Her vil det bli 3×3 Basket spilling og mingling, kiosk og draktutdeling, et lite byttemarked og masse god stemning!

3×3 Basket

Det er stort engasement for denne populære grenen innenfor basketball som foregår på halv bane med litt andre regler enn vanlig 5×5 basketball. Vi kjører derfor i gang en miniturnering på lørdag! Dette er for alle aldre og kjønn, og kampoppsettet vil bli laget utifra hvem som melder seg på. Man kan stille rent jente/gutte lag eller man kan kjøre et blandet lag! Det spilles med FIBA 3×3 ball (6’er størrelse, 7’er tyngde) og FIBA 3×3 regler.

For å melde seg på, følg denne linken:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSacbK5iiqyb7V10pF7lYE7TuXxf9mgmmqCIktpdFiVme3vg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Kiosk

Vi vil ha en liten kiosk der det selges pizzasnurrer og litt annet digg, for dere som blir sultne av 3×3 eller bare ønsker en liten matbit!

Draktutdeling

Vi har en del nye medlemmer/medlemmer som har vokst i sommer som trenger ny drakt. På lørdag skal vi ha en ordentlig draktutdeling, der alle som mangler drakter får kampdrakter. Her kan du kommer som spiller og få til deg selv, eller lagleder kan komme og hente ut til laget sitt.

VIKTIG: Dersom du må ha ny drakt fordi du har vokst ut av/har for stor drakt nå MÅ du ta med den gamle drakten din. «Resirkulering» av drakter er kjempeviktig for at ikke klubben skal sitte med gigantiske årlige utgifter på drakter, da de pengene helst skal brukes på å lage arrangemementer og opplegg for spillerne!

(Dersom du glemmer drakten du skulle hatt med for å levere inn, kan du fortsatt få ny, men da vil vi skrive deg opp på en liste slik at vi kan huske å samle den inn snarlig etter lørdag).

Vi kan dessverre ikke garantere at du får favorittnummeret ditt, da det blir veldig vanseklig logistikk om alle skulle fått velge selv, men vi kan gjøre vårt beste:)

Vi ønsker også at laglederne lager en nogen lunde liste over hvilke drakter (nummer og størrelser) spillerne på sitt lag har, da dette gjør det mye lettere å ha kontroll for oss, og å samle inn dersom noen slutter.

Byttehjørne/Gjenbrukshjørne

Da nesten alle medlemmene våre er i vekst, og man gjerne fort kan vokse ut av utstyret sitt, eller man har gått på et bomkjøp av sko eller liknende. (Kanskje man som pensjonert basketforelder har store mengder basketballer eller utstyr man gjerne skulle blitt kvitt).

På lørdag skal vi ha en liten krok der vi samler inn/man kan bytte til seg/få brukt utstyr! Dette er kjempebra for miljøet, og det er deilig å kunne få noe gratis heller enn å kjøpe det!

VI HÅPER Å SE SÅ MANGE SOM MULIG AV DERE I GYLLENBORGHALLEN PÅ LØRDAG🏀💪🏽 Både spillere og foreldre er velkommen!