Kampskjema til 3×3, lørdag 22.okt

Etter vanvittig trøkk på påmeldingen, har endelig alle lagene blitt satt inn i et kampskjema! Vi har 22 lag, med aldersspenn fra 9-26 år🤩 Vi gleder oss masse til en dag med skikkelig mye action i Gyllenborghallen!!

Vi vil ta i bruk 3 baner av gangen, spille med 3×3 ball og ha sekreteriat til hver bane. De eldre ungdommene vil bli huket tak i når de ikke spiller, for å sitte i sekreteriatet.

De yngste lagene (under 12) spiller 2 kamper hver, mot ca. jevnaldrene lag. Vi håper dette gir en smakebit av 3×3 basketball, og at vi neste gang kan leie en enda større hall og holde på mye lenger med mange flere også unge lag!

De eldre lagene spiller på tvers av alder og kjønn, det har blitt forsøkt å gi varierende motstand slik at man får noen harde kamper, noen jevne og noen vanskelige. Hvert ungdomslag har 3/4 kamper hver. Disse munner ut i et sluttspill der de 8 beste lagene (de som har vunnet flest kamper) spiller om å komme til kvartfinalen. Etter dette blir det bronsefinale og finale🏆

Navnene som står i kampskjemaet er lagleder/en av spillerne på laget.

Dersom dere har spørsmål til kampskjema, kan 95550525 (Lea) kontaktes på telefon, eller man kan huke tak i henne i hallen i morgen. VI GLEDER OSS🏀

HUSK Å STOPP INNOM KIOSKEN I MELLOM KAMPENE OG KJØP DERE NOE SOM GIR MASSE ENERGI TIL NESTE KAMP!