Kampoppsett til jule 3×3

Det gleder oss å se at vi har 24 påmeldte lag til 2023’s siste 3×3 turnering! Denne søndagen blir kanon, med brus og vaffel til alle deltakere og masse god stemning i hallen! Vi forsøker denne gang en ny konkuransemåte, hvor hvert lag får flere kamper, og det ikke er like satt etter alder. De vil nå være delt inn i «de som spiller på høy kurv» og «de som spiller på lag kurv». Det vil likevel bli tatt hensyn til at man ikke møter folk som er mye eldre enn seg🏀🎅

Vi ønsker alle foreldre og venner velkommen til Gyllenborghallen for å heie på spillerne⛹️‍♂️🏆

U13-U16

Alle lag spiller 3 innledende kamper. De får her 10 poeng per seier, og 1 poeng per mål de scorer i kampene. Etter 3 spilte kamper skal poengene legges sammen og en rangert liste fra høyest poengsum, til lavest poengsum vil bli laget. Det vil altså bli en liste med 18 lag rangert etter hvor mye poeng de har.

Etter de innledende kampene skal alle lag ut i en vinn-eller-forsvinn kamp. Her vil de som har høyest poengsum møte de som har lavest poengsum osv. Dersom f.eks et U13 lag ender opp med å møte et U15 lag vil det ilegges et handicap system hvor de yngre begynner med litt poeng.

Når disse vinn-eller-forsvinn kampene er spilt, vil taperne være ferdig for dagen. De 9 vinnerne blir rangert på nytt, og de 8 beste går inn i en ny vinn-eller-forsvinn kamp satt opp på samme vis som den første.

Slik fortsetter det helt til man har 2 lag igjen, som spiller en finale.

U12

For de yngre spillerne vil det være 3 innledende kamper før vinn-eller-forsvinn kampene begynner. Det vil da bli satt opp plassering på samme måte som for ungdomslagene, og det vil spilles 3 vinn-eller-forsvinn kamper. Vinnerne av disse vil så rangeres og de 2 beste lagene møtes i en finale.

På denne måten vil alle lag få spille minst 4 kamper!

Kampoppsett og laginndeling følger under. Vi vil ha 4 baner i gang, og kommer til å trenge mye hjelp i sekreteriatet så vi håper alle er villig til å hjelpe til der de kan🤩⛹️‍♀️ Vi ønsker at lagene møter minst 20 min før kampstart, slik at man kan starte kampene når banen er ledig:)

Kampoppsett med alle kamper for dagen:

Dette kampoppsettet vil henge i hallen, og vil bli ettersom dagen går bli ertstattet av et med riktige lag til vinn-eller-forsvinn kampene.

For å gjøre det enklere å vite når ditt lag spiller, har vi laget denne oversikten for U13-U16:

Og denne for U12 lagene (hvor alle kampene spilles på Bane D, med lav kurv):

Laginndelingen for ungdomslagene kommer først, så skolelagene:

Ved spørsmål, ta kontakt med Lea på 95550525 eller basket@stormungdom.no