JENTEDAG 25.februar (avlyst)

Før jul arrangerte vi en helg dedikert til basketball for jenter. Hele elitelaget til Storm Ungdom var der, og vi samlet nærmere 60 jenter i hallen!

Vi ønsker å gjenskape dette, og vi håper på like mange intresserte! 25.februar ønsker derfor damelaget vårt å invitere alle jenter som spiller basket, ønsker å spille basket, eller bare syns det høres gøy ut med en dag med basket, til Gyllenborghallen!🏀⛹️‍♀️

Her vil vi ha leker, øvelser, konkuranser og spill! Nord Norges, og noen av Norges, beste basketballspillere vil være til stede for å gjøre denne dagen så god som mulig!

Arrangementet er selvfølgelig helt gratis, og alle (uansett alder) kan komme! Arrangementet er forbeholdt dem mellom 1.-10.klasse, men send mail til basket@stormungdom.no dersom det er noen lillesøstre eller andre som har fryktelig lyst å være med, selvom de ikke er innenfor det aldersrommet.

Dagen vil begynne kl10.00 med en del leker, der dere får blitt litt kjent med elitespillerne, og med hverandre🤩

Så vil vi fortsette inn i stasjonsarbeid, der dere vil få prøve dere på ballkontroll, skyting, sentring og mye mer!

Vi har en halvtimes lunsjpause i midten, der det vil bli delt ut frukt🍎

Vi setter også av mye tid til litt lagkonkuranser, før vi omsider begynner med masse kamper! Her vil det bli delt inn i lag. Det vil bli spilt med jevnaldrene, med elitespillerne og mot elitespillerne.

Damene på elitelaget gleder seg til å tilbringe denne dagen med dere, og vi håper så mange som mulig kommer!!🏀

Påmeldingslink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSek21W7vqqj4aidSvI5dWSVPACpFD0i1Pl28HBOf_N0I2QndQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link