Inside work med STORM spillere

For å kicke i gang sesongen kan det være gøy med inspirerende trenere som kan vise dere hvordan ting skal se ut! Anders Solem, veteran på Tromsø Storm, og David Berntsen, nykommer på Tromsø Storm, er to av de største spillerne basketspillerne vi har i Tromsø. Begge to er maskiner under kurven, både i forsvar og i angrep. Inside work er lurt å lære seg uansett størrelse. Dere som er/blir store vil lære hvordan dere bruker dette til deres fordel. Dere som er/blir mindre vil lære dere hva slags moves som funker uansett størrelse, og hvordan dere skal forsvare en større spiller i painten.

Anders og David vil snakke litt om prinsipper i inside work, både angrepsmessig og forsvarsmessig, og gi dere øvelser og driller dere skal gjøre for å bedre inside gamet deres. De vil korigere og hjelpe dere å få det til. Dette blir en kjempegod mulighet til å lære av to mestre!

Treningen finner sted på Tromstun skole onsdag 16.august fra 16.30-18.30. Spillere født i 2010-2006 er velkomne. Dere melder dere på ved å sende melding til Lea på tlf 95550525, eller ved å kontakte henne på messenger eller SPOND.

Treningen vil starte med oppvarming i 30 min slik at man er klar for en hard og intensiv 1 times økt hvor man skal jobbe med angrep og forsvar, og etterhvert 1v1 inni posten. Økten avsluttes så med en 30 min styrkeøkt der det skal jobbes med de musklene man trenger mye av for å klare seg i painten.

Ved spørsmål, kontakt Lea på 95550525.

Håper å se mange benytte seg av denne muligheten til å få bedre kontroll som og mot spillere i painten🏀💪🏽