Endelig jentelag i klubben!

Etter en knakende suksess med JENTEHELG, har vi nå endelig fått tak i treningstider nok til å starte opp egne jentelag i klubben! Vi begynner smått, men håper å ekspandere🏀

De lagene som nå vil bli opprettet for jenter er

Gyllenborg JU10 for 3. og 4.klassinger⛹️‍♀️ Her er det Ingrid Gundersen ( 41597912 ) og Ella Åberg ( 45804843 ) som er trenere, begge spiller på klubbens JU17 lag og gleder seg til å videreføre basketglede til yngre jenter!

Det er bare å komme og prøve seg på treningen! De trener på Gyllenborg på fredager fra 16.30-17.30. Håper å se masse ivrige jenter der🤩

Vi har også opprettet Bjerkaker JU12 og Tromsdalen JU12 for 5. og 6.klassinger💪🏽 På Bjerkaker er Vilde Havnes ( 46762992 ) trener. Hun spiller på klubbens elitelag, og ble kåret til «Årets Talent» i fjorårets sesong🏆 Hun har lenge vært trener i klubbens inclu-prosjekt på SFO, og gleder seg nå til å trene opp et lag! Treneren for Tromsdalen heter Ingrid Sand ( 98467848 ) Hun spiller også på elitelaget til klubben, og trener ellers Prestvannet U12 og GU13 Stormy Fellas. Hun har lenge ønsket å trene jentelag, og gleder seg til å begynne med dette!

Bjerkaker er treningene på fredager fra 16.00-17.00, mens på Tromsdalen er treningene på tirsdager fra 17.00-18.00🏀

Vi jobber også med å få til flere jentelag dersom interessen fortsetter å vokse, og vi satser på flere JENTEHELGER slik som den vi nettopp hadde. Vi GLEDER oss til å se flere jenter i aksjon i klubben vår, og håper ikke dere nøler med å ta kontakt dersom dere lurer på noe! (Mail: basket@stormungdom.no eller tlf. 95550525)

Det er fullstendig mulig for dem som allerede spiller på et blandet lag, å spille på begge deler:)

(Merk også at dersom en har spørsmål vedrørende økonomi, eller ønsker hjelp til å betale medlemskontigent for sitt barn, kan en alltid søke anonymt til klubbens SOLIDARITETSFOND, der en ekstern person behandler søknaden. Dersom noen trenger hjelp til å søke kan også trenere eller andre personer i klubben kontaktes, og disse har taushetsplikt)