Endelig jentelag i klubben!

Etter en knakende suksess med JENTEHELG, har vi nå endelig fått tak i treningstider nok til å starte opp egne jentelag i klubben! Vi begynner smått, men håper å ekspandere🏀

De lagene som nå vil bli opprettet for jenter er

Gyllenborg JU10 for 3. og 4.klassinger⛹️‍♀️ Her er det Ingrid Gundersen ( 41597912 ) og Ella Åberg ( 45804843 ) som er trenere, begge spiller på klubbens JU17 lag og gleder seg til å videreføre basketglede til yngre jenter!

Det er bare å komme og prøve seg på treningen! De trener på Gyllenborg på fredager fra 16.30-17.30. Håper å se masse ivrige jenter der🤩

Vi har også opprettet Bjerkaker JU12 og Tromsdalen JU12 for 5. og 6.klassinger💪🏽 På Bjerkaker er Vilde Havnes ( 46762992 ) trener. Hun spiller på klubbens elitelag, og ble kåret til «Årets Talent» i fjorårets sesong🏆 Hun har lenge vært trener i klubbens inclu-prosjekt på SFO, og gleder seg nå til å trene opp et lag! Treneren for Tromsdalen heter Lea Brandstadmoen ( 95550525 ). Hun spiller også på elitelaget til klubben, og trener ellers guttelagene GU14 og GU15. Hun begynte sin karriære som trener for et JU10 jentelag som hun fulgte helt til de var JU13, og gleder seg til å begynne å trene jenter igjen!

Bjerkaker er treningene på fredager fra 16.00-17.00, mens på Tromsdalen er treningene på tirsdager fra 17.00-18.00🏀

Vi jobber også med å få til flere jentelag dersom interessen fortsetter å vokse, og vi satser på flere JENTEHELGER slik som den vi nettopp hadde. Vi GLEDER oss til å se flere jenter i aksjon i klubben vår, og håper ikke dere nøler med å ta kontakt dersom dere lurer på noe! (Mail: basket@stormungdom.no eller tlf. 95550525)

Det er fullstendig mulig for dem som allerede spiller på et blandet lag, å spille på begge deler:)

(Merk også at dersom en har spørsmål vedrørende økonomi, eller ønsker hjelp til å betale medlemskontigent for sitt barn, kan en alltid søke anonymt til klubbens SOLIDARITETSFOND, der en ekstern person behandler søknaden. Dersom noen trenger hjelp til å søke kan også trenere eller andre personer i klubben kontaktes, og disse har taushetsplikt)