BedSys kampoppsett 11.februar

Nå er kampoppsettet for helgen klart, og vi er gleder oss veldig til å få gjennomført dette! Alle kampene spilles på Tromstun.

I byen vår finnes det masse basketglade barn og ungdom, og denne gangen får også noen av de U12 lagene som har spilt lengst møte et U13 lag, for å få se hvordan nivået over kjennes!

På samme måte som sist, har vi klassifisert lagene etter grønn, gul og rød. Grønn er de yngste som har spilt kortest, gul er de som har spilt en liten stund, eller er av en viss alder, og rød er de som er eldst og flinkest. Man vil møte noen lag utover sin egen farge, men på denne måten kan man være forberedt på hva slags motstand man møter💪🏽🏀

Vi minner om at hjemmelaget (de som står lengst til venstre på hver bane i kampoppsettet) plikter å stille minst én forelder/person til å sitte i sekreteriat! I easy basket er kampskjemaene veldig enkle og greie å forstå, og vi vil tilby opplæring dersom noen ikke har gjort det før! Vi ber om at lagleder på forhånd informerer den/de personene som skal sitte i sekreteriat, og gjerne sender melding til Lea (95550525) dersom vedkommende har bruk for opplæring eller oppfriskning:)

Det ønskes også at alle hjemmelag stiller i hvit drakt. Dersom noen ønsker å gå med t skjorte eller tights under drakten, skal denne være hvit (tights kan være svart) uten synlige emblemer eller bilder (liten logo er okey). Sokkene skal være hvite, og det er viktig at alle spillerne har lik drakt på seg (både shorts og trøye skal matche fargen laget spiller i).

Kampoppsett under:

Bane A vil være den nærmest innlagangen, mens bane B er den innerste. På midtbanen vil det være bord og stoler til tilskuere, og det vil være 2 kurver disponible for spilling for dem som venter mellom kampene. Det vil være kiosk i hallen.