Basket Akademiet 2022 overstått!!

Da var BasketAkademiet over for i år, og vi ønsker å takke de som har gjort dette mulig.

Aller først vil vi takke deltakerne våre, som hver dag dukket opp med strålende humør, latter og vilje til å lære. Vi er stolte av at klubbens medlemmer og andre som deltok på campen viser en så herlig blanding av engasjement og glede i basketball!

Vi vil også takke trenerne våre, som har laget et fantastisk og variert opplegg for deltakerne, og som viser hvordan det ser ut å brenne for utvikling av yngre spillere!

Vår klubb, som all barne og ungdoms-idrett, drives hovedsaklig av dugnad. Vi hadde absolutt ikke klart å tilby barna og ungdommene våre det samme opplegget uten flotte og engasjerte frivillige som ikke nøler med å stille opp. Tusen takk for at dere har hentet utstyr, plukket opp mat og T-skjorter, og smurt lunsj til deltakerne og trenerne hver dag!

Sist men ikke minst vil vi takke våre strålende sponsorer Coop Nord og BONORD som bidro til at denne campen kunne gjennomføres! Bakehuset Nord-Norge fortjener også en stor takk for billige baguette-priser!

Vi håper alle har en finfin sommer videre, fylt med både basketball og andre ting! Vi legger ved den del bilder under som dere kan kose dere med🤩