Åpen hall hele uken!

Det er helt tydelig for oss at ungdommene og barna i klubben bruker mye tid på basketball utenom treninger, og nå som det er treningsstopp ønsker vi å tilby dem et sted der de kan spille for gøy, utvilkle seg og henge på dagen!

Fra 4.juli-10.juli, altså uken som kommer nå, kjører vi derfor åpen hall i Tromsøhallen! Dette tilbudet gjelder hver dag fra klokken 11.00-15.00, og vi håper så mange som mulig av våre medlemmer benytter seg av det⛹️‍♀️

Mandag, onsdag, fredag og lørdag vil det være en hallvakt til stede, det vil si at også barn og unge ungdommer er velkommen! Tirsdag, torsdag og søndag er kun for 2008 (de som neste sesong blir U15) og oppover, fordi vi regner med disse ungdommene er voksne nok til å holde egentrening. De fra 2008 og oppover kan også komme mandag, onsdag, fredag og lørdag.

Hoveddøren vil stå åpen fra klokken 11.00-15.00, så man kommer og går som man vil innen dette tidsrommet.

Bruk dette tilbudet til å ha det gøy, men også å bi bedre! Prøv på ting du ikke får til på trening, øv på kule ting du har sett på instagram, og perfeksjoner basis skills💪🏽 Spør hallvaktene om hjelp de gangene de er der!

Dersom vi ser at tilbudet er populært, vil det kanskje være muligheter for å utvide til flere uker i sommer!